Vakmensen die uw trap laten herleven

Het renoveren van een trap is ambacht in haar puurste vorm. Er word veel tijd besteed aan het naadloos renoveren van een versleten trap. Alle onderdelen moet mooi in elkaar passen, waarbij nauwkeurig wordt gekeken dat alle houten trappen voorzichtig zonder hak en breekwerk worden bevestigd. Door diverse vakmannen en monteurs kan Hartflooring traprenovatie een deskundig advies en uitvoering voor uw trap realiseren. Een investering die niet alleen uw trap, maar uw gehele woning ophaalt.

 

Verschillende materialen mogelijk voor uw trapreden

We merken steeds meer dan mensen kiezen voor exclusieve houtsoorten om de trap te bekleden. Door de luxe uitstraling van het hout, kiezen veel mensen ervoor om dit materiaal geheel of deels in de trap te verwerken.

 

Er is inmiddels veel vraag naar een offerte op maat. Dat wil zeggen: Een vrijblijvende offerte waarmee direct een goede indicatie van de kosten kan worden doorgenomen op basis van de eigen specifieke trap wensen. Naast een snelle online offerte kan één van onze gespecialiseerde medewerkers van Hartflooring u wellicht helpen om samen met u een offerte op maat te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trap netjes in te bouwen met LED verlichting in iedere trede.

 

We zullen uw wensen en opties samen met u bekijken en alles geheel naar wens afstemmen.

Zo weet u zeker dat uw trap netjes geplaatst wordt en dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

 

Door middel van exclusieve houtsoorten te verwerken in uw trap, wordt niet alleen de trap mooier, maar creëert u ook een flinke meerwaarde voor uw woning. Een extra bijkomend voordeel lijkt ons.
Een mooie traprenovatie kan de uitstraling van een gehele woning complimenteren. Denk hierbij aan het verwerken van exclusieve houtsoorten wengé, Afzelia en Merbau. De planken zijn van het hoogst gekwalificeerde kwaliteit hardhout. Deze houtsoorten zijn ontzettend mooi van kleur.

 

Veel tevreden klanten hebben reeds een renovatie laten doen aan hun trap door Hartflooring.
Heeft u ook interesse om uw trap van een make-over te voorzien?
Neem dan gerust contact op met ons of vraag direct een vrijblijvende offerte met uw wensen online aan.