Tips voor de beste trapkeuze

Een nieuwe traprenovatie kopen, dat moet een feest zijn. En het is de moeite waard om dit weloverwogen te doen.
Om deze reden vindt u op deze webpagina een aantal handige tips. Enkele adviezen waardoor u het beste een keuze kunt maken gericht op uw eigen wensen.

 

Neem een kijkje bij andere traprenovatie kopers

Wie aan het rondneuzen is naar de mogelijkheden rondom een traprenovatie zal ongetwijfeld meerdere tips zijn tegengekomen van mensen die eerder tot een dergelijke aanschaf overgingen. Keuze in materiaalsoorten, kleur opties, afwerking mogelijkheden, je kunt er dagen over lezen.
Neem de tijd om onze referenties van andere kopers eens door te nemen. Er wordt met de hoogst mogelijke zorg en nauwkeurigheid gewerkt aan een traprenovatie die jaren mee zal gaan.

 

Handige tips van Hartflooring

Zoals gezegd maakt u de beste keuze met een beetje voorbereiding. Onze traprenovatie tips ziet  u onderstaand opgesomd:

 

Maak een notitie van al uw voorkeuren en wensen

Waar moet uw nieuwe trap aan voldoen? Bent u tevreden wanneer deze simpelweg hersteld moet worden of wenst u een hedendaagse duurzame trap? Neem eventueel contact op met Hartflooring om uw wensenlijst samen te kunnen stellen en ervoor te zorgen dat uw bestaande trap wordt omgebouwd tot een prachtige eyecatcher bij binnenkomst.

 

Open of dichte treden?

Een keuze waarin u geheel vrij bent. We kunnen namelijk ook open trap dicht maken. Open trappen geven u een modern en ruimtelijk aankijk. Het hangt voornamelijk af van uw woning.

 

Prijzen en budgetten

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de materiaal opties en omvang, maar ook van de opties. Neem alvorens een keuze gemaakt te hebben wel een budget in gedachte. Het is belangrijk om te weten hoeveel u wilt gaan uitgeven voor uw nieuwe trap. Het grootste verschil in prijs zit vaak in de keuze van het materiaal en de gevoeligheid voor onderhoud. Bij Hartflooring zijn de trappen onderverdeeld onder eiken traprenovaties en exclusieve traprenovaties. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande producten waardoor u weinig onderhoud zult ondervinden.

 

[singlepic id=182 w=320 h=240 float=left]Van welke opties gaat u gebruik maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden onder andere: trappen met led verlichting, verschillende soorten wangen, leuningen, afwerkingen. Als je toch bezig bent: maak ook gebruik van uitlooptreden of misschien zelfs wel een hele overloop.

 

          “Het staat natuurlijk net zo mooi als alles er strak uitziet.”

 

Traprenovatie offerte vergelijken

Neem de offerte van uw traprenovatie aanbieder zorgvuldig door. Is de prijs goed? Wat is erbij inbegrepen en zijn er aanvullende kosten? Wordt er gewerkt met kwaliteitsproducten? Hartflooring probeert u hiermee zo goed, snel en transparant mogelijk van dienst te zijn. Door middel van ons online offerte formulier kunt u eenvoudig direct een prijsopgave aanvragen.

 

Aanbetaling?

Bent u op de hoogte van de leverings- en betalingsvoorwaarden? Bij ons betaalt u geen aanbetaling voor het plaatsen van de trap!

 

Een nieuwe trap plaatsen is werk voor vakmensen

Het is makkelijk gezegd: we nemen een nieuwe trap. Hoe zit het dan met alle rotzooi en troep die tijdens het verwijderen van de oude trap vrij komt? Een vakman heeft de juiste apparatuur bij zich om dit tot het minimum te beperken. Wij van Hartflooring beschikken zelfs over een werk-bus. Hiermee kunnen we bij de mensen thuis buitenshuis alle troep opvangen en met eigen apparatuur de trap naadloos met gemak plaatsen.

 

Garantie

Bij de aankoop van een nieuwe trap of het renoveren van de trapbekleding hoort natuurlijk garantie. Bij Hartflooring krijgt u niet alleen 10 jaar garantie. Ook tijdens het plaatsen van de trap zijn we pas tevreden wanneer u ook enthousiast bent.

 

Afspraak maken

Maak een vrijblijvende afspraak met 1 van onze traprenovatie adviseurs. We helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte nieuwe trap en ondersteunen u graag bij al uw keuzemogelijkheden voor een op maat gemaakte en onderhoudsvrije trap.
Indien u alle mogelijke opties en traprenovatie kosten eens wilt doornemen kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.