Slimme traprenovatie voor betere bescherming

Het zal u vast weleens zijn overkomen; U loop van de trap af en glijd uit. Met name voor ouderen is zo een situatie niet wenselijk. Ze zijn gevoeliger om klachten met de botten op te lopen tijdens de val.  Helaas is meestal de oorzaak door de trappen zelf. Doordat ze vrij glad zijn (zeker bij versleten trappen) of ongemakkelijk zijn gebouwd geven de treden geen goede ondersteuning bij het trappen lopen.

 

Mocht u ook eenzelfde situatie herkennen is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende materialen om de traptreden te renoveren. Met een traprenovatie kunt u de trap beschermen tegen slijtage en scheuren.
Door de vernieuwde mooie afwerking is het een mooie decoratieve toevoeging voor iedere ruimte.

 

Trappen zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Natuurlijk is niet iedere trap geschikt voor iedere woning.
Eiken trappen worden bijvoorbeeld veel binnen gebruikt voor hardhouten traptreden, waar metaal het meest gebruikt wordt bij traprenovaties buiten de woning of buiten het kantoor. En dan heb je de prachtige gevlochten typen die mooi zijn ter verbetering van het aanzicht en de gehele ruimte beter vorm geeft. Deze type trappen zijn vaak zeer goedkoop en afhankelijk van de onderliggende materiaal, kunnen ze relatief eenvoudig geplaatst worden. Naast materiaalsoorten zijn traprenovaties ook te vinden in vele kleuren die eventueel overeenkomen met andere materialen binnen de woning. De perfect finishing touch.

 

Een traprenovatie is een slimme manier om meer waarde voor uw huis te creëren! Een trap waar u iedere dag overheen loopt en een trap die waarschijnlijk iedereen als eerste ziet bij binnenkomst in uw woning hoeft geen lelijk, donker en slecht bouwwerk te zijn. Een goed gerenoveerde trap kan uw woning modern maken, licht maken en een zeer goede eerste indruk achterlaten.

 

TRAP TIPS:

  • Renoveer de bijhorende vloeren om uw trap een compleet uiterlijk te geven binnen uw woning.
  • Gebruik led licht om uw trap een unieke sfeer mee te geven.
  • Neem trappenhuizen en ingebouwde trappen mee met eenzelfde renovatie.

 

Er zijn veel verschillende type trappen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het verschil van kwaliteit in materiaal en vakmanschap maakt uw keuze zeer uitgebreid. We helpen u graag aan een geschikte traprenovatie op maat.