Oude versleten trappen weer schitterend!

Bent u die versleten trap ook zo zat of heeft u geen zin meer om de trap iedere keer weer te moeten schilderen? U zult het met ons eens zijn dat een versleten of lelijke trap al snel een uitgewoonde en onverzorgde indruk opwekt.

 

Traprenovatie is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton, naad hout en welke vorm dan ook. Wij geven iedere bestaande trap in slechts één dag een schitterende nieuwe uitstraling. We leveren naadloze kwaliteit en vertalen al uw wensen ambachtelijk in uw nieuwe trap. Dit kunt u nu zelf doen, of laten doen door vakmensen, dan kiest u voor een prachtig, duurzaam en veilig alternatief voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap, zonder de gebruikelijke overlast van hak- en breekwerk. Er komt namelijk geen hak- en breekwerk aan te pas. Uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Na het opmeten van uw bestaande trap vinden praktisch alle werkzaamheden buiten de deur plaats. De bestaande constructie wordt van te voren desnoods versterkt, zodat ook kraken tot het verleden behoort.

 

Hartflooring heeft ruim 6 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie. Vele tevreden klanten gingen u voor. Veel modellen en designs zijn mogelijk en worden met U besproken voordat we in actie komen. Het aanleggen van deze vorm van trapbekleding kan in slechts 1dag gebeurd zijn, afhankelijk van de trap en de wensen van de klant. Zowel dichte als open trappen kunnen gerenoveerd worden, waarbij zelfs de mogelijkheid bestaat om van een open trap een dichte te maken. Men kan er zelfs voor kiezen dat de hele overloop de wangen – zijkanten van de trap – in dezelfde stijl worden uitgevoerd.

 

Kortom: bij Hartflooring kunt u uw traprenovatie geheel naar eigen smaak inrichten. Heeft u interesse wat hartflooring voor uw trap kan betekenen? Neem dan contact met ons op.