Laatste nieuws

Blijf op de hoogte met alle laatste mogelijkheden van Hartflooring!


Het zal u vast weleens zijn overkomen; U loop van de trap af en glijd uit. Met name voor ouderen is zo een situatie niet wenselijk. Ze zijn gevoeliger om klachten met de botten op te lopen tijdens de val.  Helaas is meestal de oorzaak door de trappen zelf. Doordat ze vrij glad zijn (zeker bij versleten trappen) of ongemakkelijk zijn gebouwd geven de treden geen goede ondersteuning bij het trappen lopen.

 

Mocht u ook eenzelfde situatie herkennen is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende materialen om de traptreden te renoveren. Met een traprenovatie kunt u de trap beschermen tegen slijtage en scheuren.
Door de vernieuwde mooie afwerking is het een mooie decoratieve toevoeging voor iedere ruimte.

 

Trappen zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Natuurlijk is niet iedere trap geschikt voor iedere woning.
Eiken trappen worden bijvoorbeeld veel binnen gebruikt voor hardhouten traptreden, waar metaal het meest gebruikt wordt bij traprenovaties buiten de woning of buiten het kantoor. En dan heb je de prachtige gevlochten typen die mooi zijn ter verbetering van het aanzicht en de gehele ruimte beter vorm geeft. Deze type trappen zijn vaak zeer goedkoop en afhankelijk van de onderliggende materiaal, kunnen ze relatief eenvoudig geplaatst worden. Naast materiaalsoorten zijn traprenovaties ook te vinden in vele kleuren die eventueel overeenkomen met andere materialen binnen de woning. De perfect finishing touch.

 

Een traprenovatie is een slimme manier om meer waarde voor uw huis te creëren! Een trap waar u iedere dag overheen loopt en een trap die waarschijnlijk iedereen als eerste ziet bij binnenkomst in uw woning hoeft geen lelijk, donker en slecht bouwwerk te zijn. Een goed gerenoveerde trap kan uw woning modern maken, licht maken en een zeer goede eerste indruk achterlaten.

 

TRAP TIPS:

  • Renoveer de bijhorende vloeren om uw trap een compleet uiterlijk te geven binnen uw woning.
  • Gebruik led licht om uw trap een unieke sfeer mee te geven.
  • Neem trappenhuizen en ingebouwde trappen mee met eenzelfde renovatie.

 

Er zijn veel verschillende type trappen waaruit een keuze kan worden gemaakt. Het verschil van kwaliteit in materiaal en vakmanschap maakt uw keuze zeer uitgebreid. We helpen u graag aan een geschikte traprenovatie op maat.

08 | 11 | 2013

Een nieuwe traprenovatie kopen, dat moet een feest zijn. En het is de moeite waard om dit weloverwogen te doen.
Om deze reden vindt u op deze webpagina een aantal handige tips. Enkele adviezen waardoor u het beste een keuze kunt maken gericht op uw eigen wensen.

 

Neem een kijkje bij andere traprenovatie kopers

Wie aan het rondneuzen is naar de mogelijkheden rondom een traprenovatie zal ongetwijfeld meerdere tips zijn tegengekomen van mensen die eerder tot een dergelijke aanschaf overgingen. Keuze in materiaalsoorten, kleur opties, afwerking mogelijkheden, je kunt er dagen over lezen.
Neem de tijd om onze referenties van andere kopers eens door te nemen. Er wordt met de hoogst mogelijke zorg en nauwkeurigheid gewerkt aan een traprenovatie die jaren mee zal gaan.

 

Handige tips van Hartflooring

Zoals gezegd maakt u de beste keuze met een beetje voorbereiding. Onze traprenovatie tips ziet  u onderstaand opgesomd:

 

Maak een notitie van al uw voorkeuren en wensen

Waar moet uw nieuwe trap aan voldoen? Bent u tevreden wanneer deze simpelweg hersteld moet worden of wenst u een hedendaagse duurzame trap? Neem eventueel contact op met Hartflooring om uw wensenlijst samen te kunnen stellen en ervoor te zorgen dat uw bestaande trap wordt omgebouwd tot een prachtige eyecatcher bij binnenkomst.

 

Open of dichte treden?

Een keuze waarin u geheel vrij bent. We kunnen namelijk ook open trap dicht maken. Open trappen geven u een modern en ruimtelijk aankijk. Het hangt voornamelijk af van uw woning.

 

Prijzen en budgetten

De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de materiaal opties en omvang, maar ook van de opties. Neem alvorens een keuze gemaakt te hebben wel een budget in gedachte. Het is belangrijk om te weten hoeveel u wilt gaan uitgeven voor uw nieuwe trap. Het grootste verschil in prijs zit vaak in de keuze van het materiaal en de gevoeligheid voor onderhoud. Bij Hartflooring zijn de trappen onderverdeeld onder eiken traprenovaties en exclusieve traprenovaties. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande producten waardoor u weinig onderhoud zult ondervinden.

 

[singlepic id=182 w=320 h=240 float=left]Van welke opties gaat u gebruik maken?

Er zijn verschillende mogelijkheden onder andere: trappen met led verlichting, verschillende soorten wangen, leuningen, afwerkingen. Als je toch bezig bent: maak ook gebruik van uitlooptreden of misschien zelfs wel een hele overloop.

 

          “Het staat natuurlijk net zo mooi als alles er strak uitziet.”

 

Traprenovatie offerte vergelijken

Neem de offerte van uw traprenovatie aanbieder zorgvuldig door. Is de prijs goed? Wat is erbij inbegrepen en zijn er aanvullende kosten? Wordt er gewerkt met kwaliteitsproducten? Hartflooring probeert u hiermee zo goed, snel en transparant mogelijk van dienst te zijn. Door middel van ons online offerte formulier kunt u eenvoudig direct een prijsopgave aanvragen.

 

Aanbetaling?

Bent u op de hoogte van de leverings- en betalingsvoorwaarden? Bij ons betaalt u geen aanbetaling voor het plaatsen van de trap!

 

Een nieuwe trap plaatsen is werk voor vakmensen

Het is makkelijk gezegd: we nemen een nieuwe trap. Hoe zit het dan met alle rotzooi en troep die tijdens het verwijderen van de oude trap vrij komt? Een vakman heeft de juiste apparatuur bij zich om dit tot het minimum te beperken. Wij van Hartflooring beschikken zelfs over een werk-bus. Hiermee kunnen we bij de mensen thuis buitenshuis alle troep opvangen en met eigen apparatuur de trap naadloos met gemak plaatsen.

 

Garantie

Bij de aankoop van een nieuwe trap of het renoveren van de trapbekleding hoort natuurlijk garantie. Bij Hartflooring krijgt u niet alleen 10 jaar garantie. Ook tijdens het plaatsen van de trap zijn we pas tevreden wanneer u ook enthousiast bent.

 

Afspraak maken

Maak een vrijblijvende afspraak met 1 van onze traprenovatie adviseurs. We helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte nieuwe trap en ondersteunen u graag bij al uw keuzemogelijkheden voor een op maat gemaakte en onderhoudsvrije trap.
Indien u alle mogelijke opties en traprenovatie kosten eens wilt doornemen kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

06 | 11 | 2013

Het renoveren van een trap is ambacht in haar puurste vorm. Er word veel tijd besteed aan het naadloos renoveren van een versleten trap. Alle onderdelen moet mooi in elkaar passen, waarbij nauwkeurig wordt gekeken dat alle houten trappen voorzichtig zonder hak en breekwerk worden bevestigd. Door diverse vakmannen en monteurs kan Hartflooring traprenovatie een deskundig advies en uitvoering voor uw trap realiseren. Een investering die niet alleen uw trap, maar uw gehele woning ophaalt.

 

Verschillende materialen mogelijk voor uw trapreden

We merken steeds meer dan mensen kiezen voor exclusieve houtsoorten om de trap te bekleden. Door de luxe uitstraling van het hout, kiezen veel mensen ervoor om dit materiaal geheel of deels in de trap te verwerken.

 

Er is inmiddels veel vraag naar een offerte op maat. Dat wil zeggen: Een vrijblijvende offerte waarmee direct een goede indicatie van de kosten kan worden doorgenomen op basis van de eigen specifieke trap wensen. Naast een snelle online offerte kan één van onze gespecialiseerde medewerkers van Hartflooring u wellicht helpen om samen met u een offerte op maat te maken. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw trap netjes in te bouwen met LED verlichting in iedere trede.

 

We zullen uw wensen en opties samen met u bekijken en alles geheel naar wens afstemmen.

Zo weet u zeker dat uw trap netjes geplaatst wordt en dat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

 

Door middel van exclusieve houtsoorten te verwerken in uw trap, wordt niet alleen de trap mooier, maar creëert u ook een flinke meerwaarde voor uw woning. Een extra bijkomend voordeel lijkt ons.
Een mooie traprenovatie kan de uitstraling van een gehele woning complimenteren. Denk hierbij aan het verwerken van exclusieve houtsoorten wengé, Afzelia en Merbau. De planken zijn van het hoogst gekwalificeerde kwaliteit hardhout. Deze houtsoorten zijn ontzettend mooi van kleur.

 

Veel tevreden klanten hebben reeds een renovatie laten doen aan hun trap door Hartflooring.
Heeft u ook interesse om uw trap van een make-over te voorzien?
Neem dan gerust contact op met ons of vraag direct een vrijblijvende offerte met uw wensen online aan.

 

 

08 | 07 | 2013
traprenovatie17/06/2013: traprenovatie16/03/2012: traprenovatie5/01/2011: traprenovatie28/12/2010: traprenovatie18/09/2010: