Wangen (zijkanten)

Met wangen wordt ook wel de zijkanten van een trap bedoeld. Een trap is niet alleen een verbindingen tussen verdiepingen. Of de trap nu in de hal is gevestigd of onderdeel uitmaakt van uw woonkamer, het is de sfeerbepaler van uw woning! De zijkanten van een trap kunnen bij ons in alle vormen, maten en kleuren gemaakt worden, zodat u uw trap kunt aanpassen aan uw persoonlijke interieurwensen.

 

Trap materialen

Om de zijkant van een trap een nieuwe en andere look te geven kan deze ook compleet gerenoveerd worden met 4 verschillende uiterst duurzame materialen.

  • Eiken
  • Mdf
  • Hpl
  • Tropisch hardhout

Eiken ; is net zoals de tredes in elke gewenste selectie en kleur verkrijgbaar.
Mdf ; kan door ons in elke gewenste ral. Of kleur worden gespoten of afgelakt.
Hpl ; alle bestaande kleur/combinaties zijn mogelijk.
Tropisch hardhout ; o.a. Wenge teak afzelia Essen

 

wangen trappenHET IS DUS ECHT MOGELIJK OM EEN NIEUWE
HARDHOUTEN TRAP TE CRIEEREN

– MET HPL KAN BIJVOORBEELD EEN RVS WANG GEMAAKT WORDEN.
– Er word alleen echt martiaal gebruik dus geen fineer of stickers.

 

Hartflooring garandeert een wang te renoveren op een echt unieke ambachtelijke manier, zonder dat daar zelfs een kiertje of naatje zichtbaar bij is.

 

Werkplaats

De wangen worden in onze werkplaats compleet gemaakt. Hier wordt onze kennis en ambachtelijke vakmanschap gecombineerd met de juiste instrumenten die nodig zijn voor het zagen, verlijmen en schuren van uw wangen. Op professionele wijze behandelen en/ of lakken we de stukken zodat ze gereed zijn om op uw trap te plaatsen.
Zo ondervind u geen rotzooi.

hartflooring wangen