Traprenovatie exclusief hout

Een absolute primeur in Nederland. Hartflooring traprenovatie heeft een aantal tropische hardhout soorten geselecteerd op de ideale kenmerken om er een sterke en mooie trap van te maken.

 

Exclusieve houtsoorten hebben niet voor niets de naam exclusief.
Ze zijn vaak zeer zeldzaam en groeien meestal erg langzaam.
Dit langzaam groeien maakt de boom dus extreem oppervlak dicht en sterk.

 

En misschien nog wel even belangrijk…..

 

ZE ZIJN ONTZETTEND MOOI VAN KLEUR!

 

We zoeken naar de hoogst gekwalificeerde selectie  hardhout zodat er zelfs met de houtnerf van de overzettreden rekening wordt gehouden.

 

De perfecte traprenovatie

Als onderzijde van de gewenste houtsoort wordt een 15-laags multiplex toegevoegd die de exclusieve houtsoort beschermt tegen slechte en oneffen ondergronden, wisselende luchtvochtigheden en snelle temperatuurswisselingen.

Ook kan er nu een sponning in worden gefreesd, zodat we de overzettreden kunnen voorzien van een antislip profiel dat onbeperkt vervangen kan worden.

 

Om een perfecte uitstraling te krijgen, kan het antislip profiel gecentreerd worden ingefreesd. Ook kunnen de afstand en lengte, evenals ieder ander detail naar wens worden aangepast. Kortom: alle mogelijkheden worden vooraf met de klant besproken.

 

De overzettreden worden met een speciale dempende lijmkit over de bestaande treden verlijmd zodat de trap veel sterker aanvoelt en stiller loopt!
De bestaande constructie wordt van te voren desnoods versterkt, zodat ook kraken tot het verleden behoort.

 

Om u beter van dienst te zijn kunt u voorbeelden en mogelijkheden van Hartflooring traprenovatie zien in onze exclusief ingerichte showroombus.

 

Trapbekleding ervaring

Hartflooring heeft ruim 6 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie.
Vele tevreden klanten gingen u voor. Wilt u een vrijblijvende offerte per mail van ons ontvangen? Natuurlijk kan dat! Hiervoor kunt u gebruik maken van het digitaal aanvraag formulier.