Hartflooring.nl lanceert nieuwe website!

Hartflooring is blij dat we onze nieuwe website kunnen presenteren, gestoken in een fris eigentijds jasje.

 

We hopen op deze manier te laten zien dat we een modern bedrijf zijn, bij de tijd en gericht op de toekomst. Met de site verwachten we de klanten en nieuwe bezoekers optimaler te kunnen bedienen in het vinden van hun ideale traprenovatie.

 

We geloven dat een website nooit compleet af is. Maar met deze nieuwe look en feel kunnen we van Hartflooring beter uitdragen waar wij voor staan: Goede traprenovaties met uitstekende aftercare voor een aantrekkelijke prijs.

 

Eind vorig jaar kwam het idee voor een nieuw ontwerp met uitgebreidere informatie en praktijk voorbeelden. Het idee voor onze doeleinden is om de website sneller te laden, gemakkelijker te navigeren voor onze bezoekers van de website en eenvoudiger voor ons om te beheren. Maar het hoofddoel was natuurlijk om onze doelgroep beter kennis te kunnen laten maken met bijvoorbeeld de eiken traprenovaties Hartflooring traprenovatie.

 

Wanneer u een wat rond kijkt op onze website www.hartflooring.nl dat verwachten we dan ook dat u een goed idee krijgt van wie Hartflooring is en wat we voor u kunnen betekenen. Zei het: het bekleden van uw trap, het renoveren van uw trap of het materiaal waarmee we aan de slag kunnen gaan.

 

Heeft u nog aanvullingen?
Ervaart u problemen binnen de website, of heeft u een goede aanvulling? Wij van Hartflooring traprenovatie horen het natuurlijk graag. Zo kunnen we het gemakkelijker maken voor u en voor ons.